Festo 7-8 Marsin në Vox Palace me muzike live

Mirë se vini në Vox Palace Bouzoukia Live – një vend ku ritmi takohet me emocionet!

Klubi ynë i muzikës Buzuk Live është një vend argëtues, emocionues që përcjell esencën e jetës së natës greke dhe muzikës tradicionale shqiptare.

Në mbremje do japin shfaqje muzikantë dhe këngëtarë të talentuar, duke krijuar një përvojë të paharrueshme për vizitorët.

Çdo të premte dhe të shtunë në orën 23:00 ju ftojmë ju dhe miqtë tuaj në një atmosferë të paparë duke shijuar muzikën, kërcimin por edhe ushqimin dhe pijet.

 

Ekipi Menaxhues Vox Palace Bouzoukia Live

Adresa: Rruga e Kavajes

Fabrika e Birres,

Tirane – Albania

Tel: +355 69 20 98 870

Email:voxpalacelive@gmail.com

 

Kavaja Street

07/03/2024 – 08/03/2024

23:00

Subscribe to our Newsletter!