Ekspozite- Tirana shumëngjyrëshe

event on 104 anniversary of Tirana Capital

Me rastin e 104 vjetorit të Tiranës si Kryeqytet i Shqipërisë, në Tiranë do të organizohen një sërë aktivitetesh. Njëra është ekspozita Tirana Colorful, e cila përmban foto të Tiranës ndër vite.

Ekspozita do të mbahet në sheshin Xhamlliku ose Shtraus në orën 11.00. Ekspozita eshte pjese e nje eventi me te madh te titulluar Lule te Bukura ka Tirana, qe perfshin muzike, tradite, panaire, dhe mbjellje lulesh ne kete zone kreative ne nje lagje te Tiranes.

Agjencia e Rekreacionit dhe Parqeve në Tiranë organizon eventin në bashkëpunim me Visit Tirana dhe DMO ALBANIA.

Colorful Tirana event 104 anniversary of Capital

Xhamlliku

09/02/2024 – 09/02/2024

11:00

Subscribe to our Newsletter!