Transporti brenda Tiranës

Tirana është një qytet shumë i ngarkuar, dhe ka më shumë se 20 linja autobusësh. Por ende nuk ka një terminal. Të gjithë stacionet e autobusëve ndodhen rreth qendrës së Tiranës, nga Kulla Sahatit, në Piazza, prapa Pallatit të Kulturës, Prapa Muzeut Kombëtar, afër Bankës Kombëtare, afër Rrugës së Kavajës dhe Rrugës së Elbasanit. Bileta është 40 lekë. Mund të gjeni autobus publik nga ora 6:00-23:00. Duhen nga 3-10 minuta për të pritur në stacionet e autobusit për autobusin tjetër.

Gjeni harten e gjithe linjave te Tiranes

HARTA E LINJAVE_A3-

 

Këtu janë linjat e autobusëve urban

Kombinat-Kinostudio
Uzina Dinamo-Sharrë
Porcelani
Sauk
Lapraka
Uzina dhe Traktorëve
Instituti
Tirana dhe Mbreti
Unaza
Kristal
Kopshti Zoologjik i Tiranës
Kamëz
Voë
Bërzhitë
Sharrë
Kasharit
Babrrujë
Ndroq
Linzë
Mjull-Bathore
Përveç kësaj, ka disa linja autobusësh që lidhin Tiranën me disa qendra tregtare në periferi:

Citypark

QTU

Home Itali

Porta Lindore e Tiranës

Rinas Express

Subscribe to our Newsletter!