Pastiçeri

Ne duam të shijojmë gjëra të reja në kuzhinë, por kurrë nuk harrojmë recetat e gjysheve tona. Kuzhinierët shqiptarë kombinojnë të dyja këto alternativa dhe gatuanë ndoshta ëmbëlsirat më të mira që keni provuar. Ne i pëlqejmë shumë dhe ju ftojmë dhe ju t’i provoni.

Pastiçeri Reka në Tiranë

Pastiçeri Reka në Tiranë. Vendi më i ëmbël në Tiranë! Traditë gati shekullore dhe …

Medar Shtylla Street, Komuna e Parisit, Tirana

Subscribe to our Newsletter!