Ushqim i shpejtë

Nëse nuk keni kohë të uleni në një restorant në Tiranë, mos u shqetësoni. Ka shumë qoshe ku mund të hani fast food në Tiranë, të cilët shërbejnë ushqime të shijshme: sufflaqe, pite, qebab, byrek, sanduiç, pica, sallatëra të ndryshme etj. Shija është fantastike. 

Gjiro Kamara është një nga ato vende e duhura kur do të mbushësh stomakun me ushqim të shijshëm e të shpejtë pas një mbrëmje të gjatë feste, por gjithashtu edhe gjatë ditës. Një gjë është e sigurt që fast ...

Më tepër

Fast Food me stil amerikanë, këtu do të gjeni hamburgerat më të mirë siç mund t’i gjenu në Amerikë ose në vendet europiane. Kolona ka menu për të gjithë, madje edhe për vegjetarianët, ndërsa për fëmijët ...

Më tepër

Big Bite nuk është vetëm një fast food, por është një fast food me një ambient të ngrohtë dhe familiar, i cili ofron një varitet të gjerë të ushqimeve të shpejta. Nëse keni uri dhe ndiheni pak dembel për të dal, ...

Më tepër

Goody’s Burger House mund të përshkruhet në një fjali si: Hani burgera të shijshëm në një ambient të rehatshëm. Ky është një fast food tipik me menu të shkëlqyër dhe ushqim cilësor. Këtu do të gjeni një ...

Më tepër

 

Editor's choice

 

 

gif_img