Jeta e Natës

Tirana është një qytet që nuk fle kurrë. Ju mund të gjeni këtu të gjitha llojet e bareve të orës së vonë, pub, disko, karaoke, muzikë live, të cilat ndiqen nga plot të rinj. 

One of the most exclusive bar in Tirana. Situated in Ish-Blloku (the former Block) known as Blloku, the most famous and expensive area in Tirana. A hugely popular drinkingplace in a great location TAGS: Pepper Room ne Tirane, Pepper Room ne Tirane Shqiperi, Jeta e nates ne Tirane, Tirane jeta e nates, ...

Më tepër

Klubi më i ri në Tiranë”Top Hill është klubi më i ri në Tiranë, i cili ka një hapësirë të këndshme për sezonin e verës dhe gjithashtu një hapësirë të mbyllur e gjigande për sezonin e dimrit. Çdo ...

Më tepër

TULLA është një qendër kulturore në Tiranë e dedikuar për aktivitete edukative dhe sociale, por dhe muzikore. Edhe pse një qendër e hapur vitet e fundit, Tulla ia ka dalë të tërheqë një audiencë të ngritur dhe cilësore. Këtu ...

Më tepër

Nëse të pëlqen të festosh në klubet e natës, ky është vendi më i mirë. Klubi Folie ka një system të mirë audio dhe drita, të cilat e bëjnë atmosferën shumë të gëzueshme dhe të këndshme. Ajo që ...

Më tepër

 

Editor's choice

 

gif_img