Folie Terrace Club

 • Nëse të pëlqen të festosh në klubet e natës, ky është vendi më i mirë. Klubi Folie ka një system të mirë audio dhe drita, të cilat e bëjnë atmosferën shumë të gëzueshme dhe të këndshme.

  Ajo që e bën fantastik një klub është: atmosfera, muzika dhe pijet dhe ky ëhsatë vendi që i ka të kombinuar mirë këto të treja. Ne do të rekomandimin që më parë të rezervonit para se të shkonit pasi është vend shumë i frekuentuar dhe vështirë të gjesh vend.

  Rr. Murat Toptani, Tirana, Albania

  contact@visit-tirana.com

  Permanently closed

  Subscribe to our Newsletter!