Nje udhetim ne Syrin e Ciklopit Tirane

Udhëtimi nga Tirana në Syrin e Ciklopit zgjat rreth 40 minuta me makinë deri në qendër të Krrabës.

Më pas ecja vazhdon përgjatë shtegut për në Grykën e Murdharit në drejtimin verilindor të Krrabës. Rruga drejt Syrit të Ciklit është rreth 4 km dhe zgjat jo më shumë se 1 orë e 15 minuta, me një pushim prej rreth 10 minutash. Ky shteg ka disa pamje mahnitëse të lumit Erzen, i cili rrjedh si një katarakt i vogël dhe kalon nëpër pyll dhe shumë formacione shkëmbore.

Një bukuri që keni mundësinë ta shihni në dimër. Eksplorimi në dimër është i jashtëzakonshëm sepse mund ta keni vetë këtë perlë natyrale. Ngricat gjatë rrugës nuk janë të mëdha, dhe shanset për të rrëshqitur janë shumë të vogla.

Share this article

Other News to Read

Shqipëria destinacioni me performancën më të mirë për 2023

Shqipëria renditet e para në Evropë dhe e dyta në botë për sa i përket rritjes së turistëve…

Çfarë të bësh në Mars në Tiranë

Mirë se vjen pranverë, sezoni më i mirë për të vizituar Tiranën. Marsi është muaji i parë i…

Historia e Arkitekturës së Tiranës

Historia e Arkitekturës së Tiranës. Tirana është një qytet unik, pasi të gjitha qytetërimet kanë lënë gjurmët e…

Subscribe to our Newsletter!