Kulla e Sahatit Tiranë

 • Kulla e Sahatit është një Monument Kulturor që tregon orën e Tiranës që nga 1822. Ndodhet prapa Xhamise Et’hem Bey. Është ndërtuar nga i njëjti person që ndërtoi dhe xhamine, Et’hem Beu.

  Ju mund te ngjisni 90 shkallët e saj dhe të arrini në majë të saj, ku te shijoni një pamje të mrekullueshme të sheshit Skënderbej.

  Kulla e Sahatit është simboli i emblemës së Bashkisë Tiranë dhe së bashku me Xhamine e Et’hem Beut krijojnë një ansambël unik arkitektonik.

  Skanderbeg Square

  +00355692078553

  Home

  contact@visit-tirana.com

  Subscribe to our Newsletter!