Cineplexx Kinema

 • Cineplexx kinema me sisteme moderne të audios dhe figurës me cilësi të lartë si dhe teknologjinë e kinemasë në 3D në Tiranë.

  Kinemaja ka 7 salla, salla më e madhe përmbanë 314 ndenjëse të rehatshme dhe me hapësirë të gjerë për këmbët.

  Kjo është një kinema shumë moderne, me ndjenjëse VIP për një rehati më të mirë dhe ndenjëse për çifte. Këtu do të keni mundësi të ndiqni filmat të fundit të të gjitha zhanreve, duke përfshirë dhe filmat për fëmijë.

  1001 Tirana Autostrada Tiranë-Elbasan, Km 4, Lundër

  +35544500240

  http://www.cineplexx.al/

  kinema@cineplexx.al

  e Hënë – e Premte, ora 14:30 – 20:30

  Subscribe to our Newsletter!