location_category: Kafene

  • Mon Cheri

    20/02/2024
    Mon Cheri “E bërë për t’u shijuar”. Vetë fjala Mon Cheri në frengjisht, transmeton pozitivitet, dashuri, harmoni dhe këto vlera…
  • Sophie Café

    20/02/2024
    Sophie Cafe është një dyqan kafeje ku mund të gjeni pije të ndryshme të ngrohta dhe të ftohta, të gjitha…