Vala e re – Dokumentar

Me 13 shkurt, BIRN Albania ka kënaqësinë t’ju ftojë në shfaqjen premierë të dokumentarit “Vala e re”, një prodhim i Rrjetit Ballkanik të Gazetarisë Investigative në Shqipëri në bashkëpunim me Barraka Productions dhe regjisorin Elton Baxhaku, i cili vjen si një përpjekje për të kuptuar dhe shpjeguar arsyet dhe faktorët që po i shtyjnë qytetarët shqiptarë të emigrojnë jashtë vendit.

Mos e humbni ne Kinema Agimi, e Marte 13 Shkurt ora 18.00

 

Agimi Cinema

13/02/2024 – 13/02/2024

18:00

Subscribe to our Newsletter!