Turjela- Teater

Turjela është Shfaqja Teatrore që mund ta shijoni në Qershor në Teatrin Kombëtar, ArTurbina, nga data 6-16 qershor.
Subjekti:
Sigurimi i shtetit ka një detyrë të veçantë për shkrimtarin Dritan Korami… të raportojë mendimet e gabuara të dikujt në familjen e tij! Nëse nuk e bën, mund të ketë pasoja për veten e tij dhe ai vendos.
Ju mund të blini biletën tuaj si me poshte:
E martë > 09.00-14.00
e mërkurë-e diel > 9.00-13.00/17.00-20.00
E hëna është pushim
Çmimet e biletave 500 lekë

Tirana

06/06/2024 – 16/06/2024

19:00

Subscribe to our Newsletter!