Tango argjentinase

Daniel Pereyra, është DJ me veprimtari intensive ndërkombëtare, në Evropë dhe Amerikë.
Sot, konsiderohet si një nder 5 DJ-të me famë botërore.
I lindur në Montevideo, e kaloi gjithë karrierën e tij profesionale në Buenos Aires në milongat më të rëndësishme.
Më datë 28 Prill, vjen në një bashkëpunim me Tango Tirana, DoART dhe APR, duke organizuar një mbrëmje me muzikë e kërcim argjentinas…
Ke qenë ndonjëherë në Argjentinë, tashmë vjen Argjentina në Tiranë…!
Në prag të Ditës Ndërkombëtare të Kërcimit, Ju ftojmë të shijoni magjinë që tangoja përcjell! Nuk ka rëndësi nëse di ta kërcesh apo jo, ti gjithsesi do ta shijosh ose do të kesh mundësinë të kërcesh me shqiptarë të trajnuar!

Liqeni

28/04/2024 – 28/04/2024

18:30

Subscribe to our Newsletter!