Swing Marathon 6th Edition- Andrra ne Tren

Heminguey

“Swing Marathon 6th Edition”- Andra ne Tren!  Super event jazz ne trenin Tirane Shkoder, me 27 prill 2024.

Të LokoMotivuar për një tjetër udhëtim pas në kohë, po riorganizojmë rrugëtimin dhe çdo gjë tjeter!

Zbrazini valixhet e vjetra të mbushura me libra dhe bëjini gati nëse doni të rimerrni këtë udhëtim!

Treni më i çmendur në botë në edicionin e tij të 6-të, po shtrohet mbi shina për të n’a dhuruar adrenalinë të pastër edhe një herë tjetër, ashtu siç vetëm ky tren di të bëjë!

Kodi i veshjes, Vitet 50.

Bulevardi i ri

27/04/2024 – 27/04/2024

09:00

Subscribe to our Newsletter!