Show Nik West

Vokalistja, producentja dhe multi-instrumentistja, Nik West prezanton albumin e saj të 2-të shumë të pritur, “Moody”, një interpretim me kënd të gjerë të gjithçkaje që ajo ka marrë në jetë gjatë rrugës. Nga ana muzikore dhe lirike, Perëndimi lëviz pa mundim midis zhanreve. Prodhimi i saj ju jep karamelet maksimale të veshit të kompletuara me një bandë live dhe seksionin e brirëve “Funk For The People” dhe “Boom Baby Boom”, tinguj minimalistë si pop i ngarkuar “A man” dhe “Moody”, Or balls-to-the-wall rock “Bitter End” dhe “We Can Do It”, hymni i të gjitha femrave rock me Cindy Blackman-Santana dhe Larissa Basillo. Aftësia e saj për të krijuar përzierje të ndryshme e vë atë në një ligë me artistë të tjerë që sfidojnë zhanrin si Prince, Lizzo, dhe Bruno Mars.

Rruga Kont Urani, Tirana

20/07/2024 –

20:00

Subscribe to our Newsletter!