“Princi i Vogël” Shfaqja e Fëmijëve në Tiranë

Autor: Antoine de Saint Exupéry

Regjisori: Rafael Hoxhaj

Përshtatja për skenë: Bujar Hoxhaj

Aktorët: Denada Llanaj, Matia Llupa, Eva Gjikaj, Bujar Hoxhaj

Skenari: Beqo Nanaj

Kostumet: Sofi Kara

“Princi i Vogël” synon të jetë një shfaqje e jashtëzakonshme dhe e lezetshme për fëmijët, duke ofruar një kombinim tërheqës humori, aventurë dhe mësime morale të paharrueshme. Me mbështetjen tuaj, ne jemi gati të krijojmë një eksperiencë të paharrueshme për të gjithë ata që marrin pjesë në këtë rrugëtim magjik të teatrit.

ArTurbina Theater

26/06/2024 – 26/06/2024

Subscribe to our Newsletter!