OneLife 2024

Këtë verë, bëhuni gati për spektaklin e fundit të supermakinave teksa OneLife Rally nis edicionin e tij veror 2024 në Tiranë!
Ne kemi zgjedhur kryeqytetin e bukur të Shqipërisë për fillimin e aventurës OneLife Rally 2024 – Tirana në Ljubljana dhe duam që edhe ju të jeni pjesë e saj!
Përjetoni 80 supermakina, takoni personazhet e preferuar të automobilave dhe krijuesit e përmbajtjes dhe shijoni një atmosferë festive të mbushur me mallra ekskluzive të OneLife Rally, së bashku me disa surpriza shumë të veçanta nga partnerët e OneLife.
Tirana do të jetë qendra e një feste automobilistike këtë verë – bashkohuni me ne në 22 Qershor 2024 në Sheshin Skënderbej nga ora 13:00!
Pjesëmarrja në aktivitetin publik është pa pagesë.

Skanderbeg Square, Tirana

22/06/2024 –

13:00

Subscribe to our Newsletter!