Martin Garrix në Tirane

Martin Garrix, një DJ me famë ndërkombëtare, po performon për herë të parë në Shqipëri, në kryeqytetin e Tiranës, për të gjithë audiencën vendase dhe fansat e tij në mbarë botën që do të ndjekin me padurim eventin. Përgatituni për një natë të mbushur me rrahje pulsuese, energji elektrizuese, shfaqje spektakolare të fishekzjarreve dhe kujtime që do të zgjasin një jetë.

Great Park “Kodrat e Liqeni”

05/07/2024 – 05/07/2024

19:00

Subscribe to our Newsletter!