Lulebore- Concert

Koncert jubilar në 100 vjetorin e lindjes se kompozitorit dhe dirigjentit Simón Gjoni ! 26 tetor 2023 ora 20.00 në Teatrin e Óperas dhe Baletit në Tiranë

Gjon Simoni, muzikolog dhe kompozitor shqiptar, lindi në Shkodër më 8 shkurt 1936 në një familje shqiptare me traditë të gjatë kulturore dhe vdiq në Tiranë më 2 korrik 1999.
He was the holder of various prizes and titles. His works are being played at various musical events in Albania and abroad.

Theater of Opera and ballet, Tirana

20:00

Subscribe to our Newsletter!