Lockdown Festival

Bëhuni gati të përjetoni aventurën e fundit të muzikës elektronike dhe peizazhet mahnitëse të malit Dajti!

Tiranë, jemi të emocionuar të shpallim festivalin e parë të muzikës elektronike që do të mbahet në datat 21 dhe 22 qershor.

Qëndroni të vëmendshëm për rrahjet elektrizuese, një rreshtim mahnitës, pamje magjepsëse dhe momente të paharrueshme.

Të krijojmë historinë së bashku në oazën elektronike të malit të Dajtit!

Dajti Paradise, Tiranë

21/06/2024 –

14:00

Subscribe to our Newsletter!