Koncert nga Olen Cesari

Olen Cesari
OLEN CESARI – violinist virtuoz me famë botërore rikthehet pas 2 vitesh me super eventin e vitit duke ju dhuruar 3 netë magjike, nën shoqërinë e International Clandestine Orchestra, si dhe me të ftuar special: Sergio Cammariere, Marsela Cibukaj, Carloz Paz dhe Gaz Paja do t’i bashkohen në netët magjike të koncertit. Eventi do të mbahet në datë 18-19-20 Prill në skenën e Pallatit të Kongreseve.

Kategoritë e biletave:

  • Bronze Ticket Zona D – 2,000 Lek;
  • Silver Ticket Zona B/C – 3,500 Lek;
  • Gold Ticket Zona A1/A3/A4/A6 – 5,000 Lek;
  • VIP Gold Ticket Zona A2- 10,000 Lek; After show event included – meet and greet with the Artist – dinner and drinks
 • Eventi fillon në orën 19:30.
 • Hyrja mundësohet duke filluar nga ora 18:00.
 • biletat ne www.olen.al

Tirane

18/04/2024 – 20/04/2024

19:30

Subscribe to our Newsletter!