Koha për t’u kthyer në Shtëpi-Çamëria

Krimet ndaj popullsise çam e cila u masakrua dhe u debua nga shtepite e veta ne jug te Greqise dhe pjesa qe mbijetoi u shperngul drejt Shqiperise, vjen ne nje dokumentar unik.

Koha per tu kthyer ne Shtepi, shfaqet për publikun në Kinema Millenium Tiranë, më 12 Qershor, ora 18:30. Mbeshteturt nga Fondacioni Çameria “Hasan Tahsini”, me skenar te Admirina Peci.

Ndihmuan në realizimin e këtij dokumentari Bashkia Konispol dhe Shkolla “Bido Sejko”.

 

 

Millenium Cinema

12/06/2024 – 12/06/2024

19:00

Subscribe to our Newsletter!