Klangkuenstler – Menehune Festival Tirana

Tiranë, bëhuni gati për eksperiencën përfundimtare nëntokësore dhe ekstravagante.

Mbreti absolut i Hard Techno gjermane, Klangkuenstler, po vjen në qytet.

Më 5 korrik ju çojmë në Uzina Autotraktorit historik, një relike e epokës komuniste, ku ritmet e papërpunuara dhe të pamëshirshme do të jehojnë në natë.

Mos e humbisni rastin për të dëshmuar një mbrëmje ku historia takohet me Hard Techno.

Uzina Autotraktorit

05/07/2024 –

Subscribe to our Newsletter!