Javës Kulturore Braziliane

Shfletoni programin e Javës Kulturore Braziliane, aktivitetin tuaj të preferuar!

Nga shfaqjet e filmave, karnavalet braziliane në Vlorë, koncertet me harqe, tek letërsia dhe muzika braziliane, ka diçka për të gjithë! Këto aktivitete do të zhvillohen nga data 21 deri më 29 qershor.

Ju mirëpresim të bashkoheni me ne për një javë plot ngjyra, ritme dhe kulturë braziliane!

Vlora

21/06/2024 – 29/06/2024

Subscribe to our Newsletter!