Java italiane e kultures

Java kulturore italiane vjen me shume evente, koncerte por dhe konferenca dhe aktivite te ndryshme e shtrire ne disa qytete te vendit, si Gramsh, VLore, Shkoder, Tirane

Nese doni te ndiqni nje nga keto evente i gjeni ne linkun me poshte. Java italiane nis me 2 qershor dhe perfundon me 8 qershor

Java Kulturore Italiane | Facebook

Tirana

03/06/2024 – 08/06/2024

10:00

Subscribe to our Newsletter!