Java e Kosoves- Javet kulturore

Java kulturore e Kosoves ne Tirane perkon me festat kombetare. Nje numer aktivitetesh dhe program i perbashket festiv do te shoqeroje javen kulturore te Kosoves. Dy shtete nje komb.

Per me shume. https://www.jkn.al/

Pedestrian Toptani, Skanderbeg Square, Main Boulevard

Subscribe to our Newsletter!