Giorgos Tsalikis ne Vox Palace

Ejani kete fundjave ne Vox Palace Bouzukia Live ne Rrugen e Kavajes. Nga e premtja deri te dielen do te shijoni nje eksperience te jashtezakonshme me artiste te njohur.

Do shijoni muziken e artisteve tane: Andreas Drakopoulos, Eranda Libohova, Erik Lloshi, Rea Nuhu dhe Xheisara Frisku

Te premten, e premte 26 prill, ne Vox Palace Bouzukia Live. Ora 23.ooh

 

 

Rr. Kavajes, Tirane

26/04/2024 – 28/04/2024

23:00

Subscribe to our Newsletter!