Fragmente

Nga kujtimet që rrjedhin tutje, të një jete, të një sekonde, të përjetësisë.

Një ekspozitë me vepra në gur, dru, çelik, bojë, letër dhe skena kujtimesh të zbehta të një realiteti të fragmentuar.

KALO Gallery

25/06/2024 – 30/06/2024

Subscribe to our Newsletter!