Festivali i Teatri Shqiptar “MOISIU”

Festivali i Teatri Shqiptar “MOISIU”
Edicioni i dytë i këtij Festivali do të mbahet në 20-27 nëntor në Tiranë.
Iniciativa e marrë nga tre teatro: Teatri Kombëtar në Shqipëri, Teatri Kombëtar i Kosovës dhe Teatri Shqiptar i Shkupit, mbështetur nga Ministria e Kulturës e secilit vend, më shumë se sa një garë, është paraqitje dhe ballafaqim, shkëmbim eksperiencash dhe zgjerimi i network-ut të trupave tona

National Theater

19:00

Subscribe to our Newsletter!