Dita Botërore e Tutorit

Mirë se vini!

Ju ftojmë të bashkoheni në takimin lokal të Ditës Botërore të Tutorit në Shqipëri me tutorin tonë të shkëlqyer, Pëllumb Kllogjeri.

Aktiviteti do të zhvillohet të martën më 2 korrik 2024 në Shkollën Pedagogjike.

Në këtë takim do të shkëmbejmë ide dhe strategji mësimore, duke promovuar një mjedis mësimor sa më inovativ.

Mos e humbisni këtë mundësi për të takuar mësues të tjerë dhe për të rritur rrjetin tuaj profesional.

Ju mirëpresim me kënaqësi!

Shkolla Pedagogjike, Shkollë

02/07/2024 –

Subscribe to our Newsletter!