Balleti Gisselle

Një nga baletët më të rëndësishëm në historinë e baletit klasik vjen sërish në skenën e TKOB, nga Kompania e Baletit TKOB, Solistët e TKOB dhe Orkestra Simfonike, së bashku me shumë balerina italiane, me koreografi të madhit Agron Aliaj, nën drejtimin. të dirigjentes së baletit Sabrina Bosco dhe dirigjentes Renata Russo.

Në datat 5-6-7 Shkurt, ora 19:00!

Ju mund të blini bileta nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.

Sheshi Skenderbej

19:00

Subscribe to our Newsletter!