Art & Kafshimet

Një event ku do të shijoni ushqime të shijshme ndërsa eksploroni vepra të pabesueshme arti nga artistë të talentuar vendas.

Mos e humb atë. Bashkohuni me ne këtë të enjte për një art të shijshëm dhe ushqim shumëngjyrësh! Zgjidhni mediumin tuaj të preferuar për të krijuar pjesën tuaj.

Do të gjeni argjilë, bojë, demonstrim të fryrjes së xhamit, muzikë, ushqim dhe shoqëri të mirë.

Sillni kreativitetin dhe pijen tuaj të zgjedhur.

Paguani për dhurimin.

Hot spot, Tirana

20/06/2024 –

19:00

Subscribe to our Newsletter!