Andy Warhol- Galeria e Artit Tirane

𝐆aleria e 𝐀rtit 𝐓iranë çel në datën 5 qershor 2024 ekspozitën e cila sjell për herë të parë në Shqipëri 39 vepra origjinale të figurës më emblematike të skenës së artit amerikan të shekullit të XX.
Veprat më të njohura dhe më të riprodhuara të autorit tashmë do të keni mundësinë t’i shihni dhe admironi nga afër!

Ekspozita do të jetë e celur në ambientet e 𝐆𝐀𝐓 prej datës 5 qershor deri në 5 gusht 2024, prej orës 10:00 në orën 20:00.

Bileta për të vizituar këtë ekspozitë kushton 400 Lekë, ndërkohë që çmimi i reduktuar për studentët, pensionistët, grupet shkollore apo familjet me mbi katër persona do të jetë 200 Lekë.

Rr. Kavajes

05/06/2024 – 05/08/2024

10:00

Subscribe to our Newsletter!