Albania Basilicata Music Festival

Barock Festival Tirana

Albania Basilicata Music Festival.

TKOB sjell në Shqipëri një festival dedikuar tërësisht muzikës barok!

Pas suksesit të Festivalit të Jazz-it të vitit të kaluar, rikthehet bashkëpunimi i TKOB me Konservatorin e Potenzës, Itali: Festivalin “AIBa”.
Përgjatë 4 muajve, 10 koncerte të ndryshme, nga 10 grupe të ndryshme që interpretojnë muzikë të famshme dhe më pak të njohura antike, për një audiencë të të gjitha moshave.

Duke nisur nga 25 mars eventi i pare dhe i fundit me 19 qershor

 

Tirana, Opera

25/03/2024 – 19/06/2024

19:00

Subscribe to our Newsletter!