AKADEMIA E OPERAS DURRËS

Ne jemi të kënaqur t’ju prezantojmë;
DOA – “AKADEMIA E OPERËS DURRËS”

Në datat 1.2.3 & 4 korrik 2024 në Durrës, Shqipëri, edicioni i parë me një Master Class totalisht falas për nxënësit e përzgjedhur të udhëhequr nga pedagogë ndërkombëtarë si;

Maestro Angelo Gabrielli, Mirca Rosciani, Daniela Schillacci, Mario de Carlo
dhe Gëzim Myshketa, CEO.

Për informacion në lidhje me kërkesat e abonimit me e-mail: doa@durresoperaacademy.com

Durrës

01/07/2024 – 04/07/2024

Subscribe to our Newsletter!