Kirurgji Plastike

Kirurgjia plastike është një specialitet mjekësor që merret me modelimin, riparimin dhe korrigjimin e disa pjesëve të trupit, veçanërisht duke transferuar indet. Ka shume klinika të tilla në Shqipëri, që merren me operacione plastike. Këto ndërhyrje janë shumë të kërkuara jo vetëm nga pacientët shqiptare por dhe shumë qytetarë të huaj vijnë në Tiranë për këtë lloj trajtimi. 

Klinika Euromedica eshte e para klinike e kirurgjise estetike e hapur ne Shqiperi qe prej vitit 2000. Klinika numeron mbi 12000 nderhyrje kirurgjikale estetike te te gjitha llojeve,dhe paciente teper te kenaqur. Stafi me mjeke me experience mbi 20-vjecare ne te gjitha nivelet e larta te mjekesise europiane. ...

Më tepër

DaVinci ofron shërbime të kirurgjisë estetike duke përdorur teknikat më të përparuara, si dhe trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin. Stafi i DaVinci përbëhet nga mjekë kirurgë estetikë italianë të cilët ...

Më tepër

Venus Center është qendër të Laserit & Dermatologjise Kozmetike në Tiranë. Që prej vitit 2001 është e dedikuar të ofroje trajtimet profesionale të Dermatologjise Kozmetike & Lasërit të cilësisë më të mire. Qendra ...

Më tepër

Keit është një ekip Italian i Kirurgjisë plastike që operon në Shqipëri në fushën e kirurgjisë estetike, plastike, rikontruktive dhe mjekesisë estetike. Vëmendja jonë është e fokusuar si gjithnjë në trupin e njeriut, ...

Më tepër

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies