Shendeti dhe Trajtimi i trupit

Turizmi shëndetësor është paksa i ri në Shqipëri, por Tirana është një qytet i madh dhe ofron një përzgjedhje të gjerë të ofruesve të shërbimeve shëndetësore dhe klinikave të specializuara. Ndërsa në qytetin tonë, dikush mund të ketë nevojë për ndihmë mjekësore ose thjesht disa trajtime relaksi, spa ose bukurie.
Ne kemi menduar për udhëtarët tanë në këtë drejtim. Nëse ka ndonjë problem shëndetësor, këtu do të gjeni emrin dhe adresat e disa spitaleve dhe klinikave dentare dhe të tjera në Tiranë, në mënyrë që të shëroheni dhe të vazhdoni të shijoni qëndrimin tuaj në Tiranë.

Turizmi dentar në Tiranë

Learn more

Kirurgji Plastike

Learn more

Spa dhe qendra relaksi ne Tirane

Learn more

Rezidenca dhe qendra rehabilitimi

Learn more