Emerald Dental- Turizmi dentar

 • Turizmi dentar vitet e fundit ka marr një hov në Tiranë, për shkak të pagave më ulta, por me një shërbim professional dhe cilësor. Emerald Dent është një nga klinikat më të mira në Tiranë që ofron turizmin dentar. Klinika merr përsipër shërbimet dentare, marrjen nga aeroport, akomodimin si dhe udhëtimet dhe guidën nëpër Tiranë apo vende të tjera të Shqipërisë.

  Paketa e turizmit dentar përfshin:

  -Udhëtimin me avion

  -Transportin nga aeroporti

  -Akomodimi në një hotel me 4 yje half board në Tiranë

  -Vizitohet Bulevardi kryesor i Tiranës

  -Vizitë në Muzeun Historik Kombëtar

  -Udhëtim me teleferik në Malin e Dajtit

  -Vizitë në Shkallën e Tujanit

  -Shëtitje me kuaj

  Rruga e Kavajes, Pallati me Shigjeta, Tirana, Albania

  +355692057277

  https://www.emeraldental.com

  poliklinikaemerald@gmail.com

  Subscribe to our Newsletter!