location_category: Gjera per te bere

 • Galeria e Artit Tirane

  02/06/2024
  Galeria e Arteve Gat-Tirana është një Galeri Arti e qytetit të Tiranës, e hapur në vitin 2021 nga Bashkia e…
 • Pallati i Brigadave Tirane

  25/03/2024
  Parku Mbretëror është një magji më vete, me skulptura mitologjike nëpër kopshte, sipas stilit të Tempullit të Muzave. Për të…
 • Restorant Terra

  24/02/2024
  Nëse jeni pranë Sheshit Nënë Tereza, ju sugjerojmë Terra Restaurant i Marriott Hotel Tirana. Pavarësisht nga emri në këtë restorant…
 • Parku i Aventurave Dajt

  24/02/2024
  Hapja e Parkut të Aventurave ne Dajti Korrik 2017 u bë shumë e njohur. Ju mund të arrini në park me…
 • Veranda Bar

  24/02/2024
  Veranda Bar është pjesë e restorantit Veranda në qendrën TEG në Tiranë. Bari ofron nga pijet e freskëta deri tek…
 • Folie Terrace Club

  20/02/2024
  Nëse të pëlqen të festosh në klubet e natës, ky është vendi më i mirë. Klubi Folie ka një system…
 • Mon Cheri

  20/02/2024
  Mon Cheri “E bërë për t’u shijuar”. Vetë fjala Mon Cheri në frengjisht, transmeton pozitivitet, dashuri, harmoni dhe këto vlera…
 • Sophie Café

  20/02/2024
  Sophie Cafe është një dyqan kafeje ku mund të gjeni pije të ndryshme të ngrohta dhe të ftohta, të gjitha…
 • Piceria Turtle në Tiranë

  20/02/2024
  Piceria Turtle në Tiranë. Veçantia e gatimeve tona nuk qëndron vetem tek porcionet e ndryshme qe mund t’iu ofrojmë, por…