location_category: Ture me Bicikleta

  • Tur me biçikletë në Farkë

    16/04/2024
    Ky tur me biçikletë do t'ju prezantojë me liqenin e Farkës dhe rajonin e Farkës, jashtë Tiranës
  • Tur me biçikletë në Tiranë

    16/04/2024
    Tur me biçikletë në Tiranë Ky tur me bicikletë do t’ju prezantojë me qytetin e Tiranës, atraksionet kryesore dhe historinë…