Takimi i 70 i Komisionit për Europën të Organizatës Botërore të Turizmit

Shqipëria do të kthehet epiqendër e turizmit europian nga data 7 deri më 9 prill, ku për herë të parë do të mirëpresë takimin e Komisionit për Europën të Organizatës Botërore të Turizmit. Takimi i 70 i Komisionit te Europes do te zhvillohet ne Tirane me ftese te Qeverise Shqiptare.

Takimet do mbahen te Hotel Plaza Tirane. Ndersa bota po shkon gjithnje e me shume drejt Turizmit te Qendrueshem, ky takim hap rrugen per te perqafuar ndryshimet qe po ndodhin ne kete sektor ne gjithe Europen.

Se bashku gjithe Europa do angazhohet per te shkuar drejt nje sektori turizmi te qendrueshem duke kontribuar ne zhvillimin ekonomiko social dhe mbrojtjen e mjedisit

programi me poshte: Draft Programme_1.0_0

Tirana

07/04/2024 – 09/04/2024

10:00

Subscribe to our Newsletter!