Spektakli i Fishekzjarreve

Të shohësh fishekzjarre lart ne qiell është pa dyshim magjike. Por t’i shohësh në mes të Tiranës, në një koncert gjigant dhe mijëra njerëz të mbledhur është vërtet një eksperiencë e paharrueshme. Shijoni një shfaqje speciale të fishekzjarrëve të Vitit të Ri në Sheshin Skënderbej. Do të fillojë menjëherë në orën 12:00 dhe do të zgjasë 15 minuta, duke ju sjellë në Vitin e Ri me stil dhe shkëlqim.

31 Dhjetor ora 12.00 am Sheshi Skenderbej Tirane

Subscribe to our Newsletter!