Sofra Tironase 2024

Sofra Tironase 2024 !

10 Maj 2024, Pallati i Kongreseve

Në këtë event interpretojnë këngëtarët e mirënjohur:

1- Marsela Çibukaj
2- Anxhela Peristeri
3- Gena
4- Shkëlzen Jetishi & Zenel Doli
5- Pajtim dhe Elisa Struga
6- Valbona Mema
7- Vani Gjuzi
8- Stivi Boka
9- Iris Bega
10- Enkelejda Arifi
11- Bledar Mbroci
12- Çim Rexha
13- Ilir Tafaj @ilir.tafaj

Dhe Ansambli i Valleve Popullore Shqiponja

Ora 17:00 Koktejl për të gjithë spektatorët
Ora 19:00 Koncerti festiv

Biletat i gjeni pranë Pallatit të Kongreseve çdo ditë gjatë orarit 12:00 – 19:00, tek pika e shitjes tek Selvia, dhe nëpërmjet kontaktit 069 205 2444.

Tirana

10/05/2024 – 10/05/2024

19:00

Subscribe to our Newsletter!