Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Tiranë “ITFT 2024

Shqipëria, një destinacion për 365 ditë

Edicioni i 6-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit në Tiranë “ITFT 2024” synon të vazhdojë promovimin e Shqipërisë si destinacion për 365 ditët e vitit, duke u fokusuar në turizmin e kohës së lirë, konferencat dhe eventet e korporatave (MICE) nga e gjithë bota, turizmin dixhital dhe. turizmi mjekësor po zhvillohet gjithnjë e më shumë në vendin tonë.

Çfarë është ITFT 24

“ITFT 24” është një platformë unike shkëmbimi në industrinë e turizmit, e cila bashkon kërkesën dhe ofertën e të gjithë të interesuarve, ku përveç të bërit biznes, mundësohet shkëmbimi i informacioneve të vlefshme për të ardhmen e turizmit në vend. për të reklamuar Shqipërinë si një destinacion për turizëm të qëllimeve të ndryshme në rajon dhe në botë.

Në këtë mënyrë do të ofrojmë turizëm të qëndrueshëm dhe afatgjatë gjatë gjithë vitit.

 

Italia Square

05/04/2024 – 06/04/2024

10:00

Subscribe to our Newsletter!