Ndizet Pema e Krishtlindjeve

Dritat e pemëve do të ndizen nga data 1 deri më 6 dhjetor, duke hapur zyrtarisht javët e festave në kryeqytet.
Qyteti po shkëlqen gjatë Krishtlindjeve. Tregu i Krishtlindjeve, dhe shumë ngjarje pasojnë.

Skanderbeg Square

Subscribe to our Newsletter!