Festivali i Rese- Tirana

A jeni gati për edicionin e 8-të të Cloud Festival? Si çdo vit, ne ndërthurim modernen me tradicionalen, duke prezantuar performanca nga artistë vendas dhe ndërkombëtarë në poezi, kërcim dhe muzikë.

Ju presim në datat 16-26 Maj për t’u bashkuar me ne për dhjetë netë të mbushura plot kreativitet dhe kulturë.

Cloud Festivali është një festival ndërkombëtar i përvitshëm që zhvillohet në qytetin e Tiranës, nën drejtimin artistik të Edit Pula.

Tirana, Reja Art Gallery

16/05/2024 – 26/05/2024

19:00

Subscribe to our Newsletter!