“Behind the Sun”

Behind the Sun është një film dramatik amerikan i vitit 2001 me regji të Walter Salles dhe me rodrigo Santoro. Titulli i saj origjinal portugez do të thotë Shattered April, dhe bazohet në romanin e vitit 1978 Broken April shkruar nga shkrimtari shqiptar Ismail Kadare, mbi kulturën e nderit në Shqipërinë veriore.

Kinema Millenium

25/06/2024 – 25/06/2024

Subscribe to our Newsletter!