Linjat ndërkombëtare të autobusëve

Mund të vini me autobus nga të gjitha vendet fqinje: Kosova, Mali i Zi, Maqedonia dhe Greqia. Çdo qytet i Shqipërisë ka gjithashtu një autobus direkt për në Tiranë, kryeqytet. Pavarësisht popullaritetit të udhëtimit me autobus ndërqytetës në Shqipëri, Tirana mbetet qyteti i fundit në univers pa stacion autobusi. Autobusët i lëshojnë pasagjerët në pika të ndryshme të qytetit; mund t’ju duhet një taksi ose autobus qytet për të shkuar në qendër.

Subscribe to our Newsletter!

Latest Blogs to Read

Agritourism offers brighter prospects for Albania’s small farmers

Agritourism offers brighter prospects for Albania’s small farmers

Agritourism offers brighter prospects for Albania’s small farmers