Apartamente ne Tirane

Nëse ju doni të qëndroni më gjatë në Tiranë, më shumë se një muaj, ju mund të merrni me qera një apartament që është i lehtë për t'u gjetur. Ka një numër agjencish pasurish të patundshme, me shumë opsione për të blere apo marrë me qera apartamente në Tiranë. Agjencitë e pasurive të paluajtshme në Tiranë ju ndihmojnë të gjeni gjithashtu një tokë ku mund të investoni diku në qytet. 

E krijuar në 1973, RE/MAX ka fituar reputacion si një ndër kompanitë më të mëdha në botë për pasuritë e patundshme, me rreth 100 000 asistentëshitjeje në 100 vende. Sotështë një ndër brandet më të njohura në ...

Më tepër

Tirana Real Estate punon me profesionalizem në fushën e shërbimeve të pasurive të patundshme. Duke patur në staf inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pasurive të paluajtshme, arkitektë dhe avokatë kjo kompani ofron shërbime në: shitje, ...

Më tepër

CENTURY 21është krijuar në 1971 kur agjentët e pasurive të patundshme Art Bartlett dhe Marsh Fisher hapën zyrën e parë në Orange, Kaliforni, SHBA. Century 21 në Tiranëështë pjesë e kësaj korporate të madhe amerikane. Ka zyrat ...

Më tepër

Shpi. al është platforma online më e besueshme në Shqipëri që ofron informacione të detajuara mbi tregun imobiliar, mbi agjensi imobiliare, kompani ndërtimi dhe shërbime në këtë fushë. Ofertat më të fundit dhe më konkuruese ...

Më tepër

 

Editor's choice

 

gif_img